Jag heter Nina Åström, är Holyfire Reikimaster samt utbildad meditationsledare. Har gått Akashic Records reader nivå 1 och 2, Chakrabalansering med Pendel samt andlig vägledning. Har god hjälp av änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare som jag tar emot budskap av.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige. Bilden tagen 6 juni i år från vårt tält i Rålambshovsparken där vi gav gratis prova-på - Reiki

Jag har varit andlig sedan jag var barn och alltid haft en stark intuition.Ār medial och har en lång inre resa bakom mig. Under uppvāxten fanns inget utrymme eller fōrståelse fōr det andliga så det fick stå tillbaka tills jag blev vuxen.

Det har varit en sakta utveckling som på senare år tagit fart med stormsteg.

 

Kom i kontakt med Reiki tack vare Maria Nylow som jag trāffade 2013 . Gick på meditationer och Workshops med Atlantis anknytning hos henne innan jag 2014 i Augusti kände att jag ville bli initierad i Reiki I.

Det är en helt underbar kärleksfull energi och kände direkt att detta ville jag hålla på med både för min och andras skull. Gick Reiki II i Oktober samma år och i maj 2015 Advanced,Art och Holy fire Master.

Holy fire är kosmisk kärlek och högre medvetande med rötterna kvar i traditionell Usui Reiki med Holy fire som tillägg. Gränslös helande energi från det högsta gudomliga medvetandet.

Har under 2016 uppgraderat Reiki I och II med Holy fire och håller sen 2017 kurser tillsammans med min kollega Anette Nyqvister för att sprida denna gudomliga kärleksenergi vidare.

Jag är en ljusarbetare

Denna vackra fjäril kom till mig när min pappa nyss begravts.En vacker hälsning från andra sidan❤

Soul Retrieval ,..att få tillbaka saknade delar av sin själ och bli hel igen är den enkla översättningen.

Delar som du kanske inte vet om att du saknade på det medvetna planet. Ett trauma kan t.ex skada själen .

Trauman och blockeringar kan följa med från tidigare liv .

Reiki-healing kan hjälpa till att lösa upp blockeringar och sätta igång en läkningsprocess för både kropp och själ.

Att få hjälp att gå in i ditt själsliga bibliotek och ställa frågor gällande tidigare liv kan också lösa upp många blockeringar och ge förklaringar på nutida problem.

Där tar jag hjälp av Akashakrönikan.