Om mig
Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige. Bilden tagen 6 juni i år från vårt tält i Rålambshovsparken där vi gav gratis prova-på - Reiki

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige. Bilden tagen 6 juni i år från vårt tält i Rålambshovsparken där vi gav gratis prova-på - Reiki

Jag har varit andlig sedan jag var barn och alltid haft en stark intuition.Är medial och har en lång inre resa bakom mig. Under uppväxten fanns inget utrymme eller förståelse för det andliga så det fick stå tillbaka tills jag blev vuxen.

Det har varit en sakta utveckling som på senare år tagit fart med stormsteg.

Kom i kontakt med Reiki tack vare Maria Nylow som jag trāffade 2013 . Gick på meditationer och Workshops med Atlantis anknytning hos henne innan jag 2014 i Augusti kände att jag ville bli initierad i Usui Reiki steg I.

Usui Reiki är en helt underbar kärleksfull energi och kände direkt att detta ville jag hålla på med både för min och andras skull. Gick Usui Reiki steg II i Oktober samma år och i maj 2015 min Masterexamen i Glastonbury och då med tillägget Holy Fire som då var den första kursen med Holy Fire.

Alla tre stegen har jag utbildat mig hos Maria Nylow.

Maria har själv utbildat sig hos William Lee Rand , som i sin tur bakåt leder till Dr. Mikao Usui.

Se ledet nedan på bild.

Holy fire är kosmisk kärlek och högre medvetande med rötterna kvar i traditionell Usui Reiki och med Holy fire som tillägg. Gränslös helande energi från det högsta gudomliga medvetandet.

Har under 2016 uppgraderat Usui Reiki I och II med Holy fire och håller sedan 2017 kurser tillsammans med min kollega Anette Nyqvister för att sprida denna gudomliga kärleksenergi vidare.

Gick nyligen Holy Fire Karuna Reiki steg I, steg II samt Master hos Maria Nylow för vidare utveckling med högre energier. Januari- 2020.

Jag är en ljusbärare och en ljusspridare.

Denna vackra fjäril kom till mig när min pappa nyss begravts.En vacker hälsning från andra sidan❤

Denna vackra fjäril kom till mig när min pappa nyss begravts.En vacker hälsning från andra sidan❤

Soul Retrieval ,..att få tillbaka saknade delar av sin själ och bli hel igen är den enkla översättningen.

Delar som du kanske inte vet om att du saknade på det medvetna planet. Ett trauma kan t.ex skada själen .

Trauman och blockeringar kan följa med från tidigare liv .

Reiki-healing kan hjälpa till att lösa upp blockeringar och sätta igång en läkningsprocess för både kropp och själ.

Att få hjälp att gå in i ditt själsliga bibliotek och ställa frågor gällande tidigare liv kan också lösa upp många blockeringar och ge förklaringar på nutida problem.

Där tar jag hjälp av Akashakrönikan.

Dela den här sidan

Nina Åström ,utbildad Usui Holy Fire Reiki®Master och Holy Fire Karuna Reiki®Master. Utbildad meditationsledare. Akashic Records reader nivå 1 och 2, Chakrabalansering med Pendel samt andlig vägledning.